Seminar “Politici contabile, aspecte durabile de tranziţie anul 2020”, 13.01.2020

Distribuie prietenilor:Marca Klubafaceri SRL invită contabilii, antreprenorii, dar și cei care dețin o afacere să participe la seminarul “Politici contabile, aspecte durabile de tranziţie anul 2020”. Tematica de discuții din cadrul acestui seminar se va axa pe abordarea aspectelor ce țin de elaborarea unei politici de contabilitate cu privire la Standartele Naţionale de Contabilitate al Republicii Moldova.

De asemenea, participanții vor putea să înţeleagă aprofundat organizarea şi reglementarea contabilităţii și a modificărilor recente operate în sistemul de reglementare normativă a contabilităţii; să ţină evidenţa contabilă a activelor, pasivelor, rezultatelor financiare și altor operații specifice în conformitate cu prevederile noului Plan general de conturi contabile și noilor SNC ,,Politici contabile, modificări ale estimărilor contabile”.

ÎNREGISTRAREA ŞI COMANDA CONTULUI DE PLATĂ SE FACE, ACCESÂND: Aici

Tematica:
Aspecte legislative privind politici contabile
Model de elaborare la politici contabile anul 2020
Anexe la politici contabile

Informația acumulată va putea fi folosită în activitatea de zi cu zi. De aceea, fie că sunteți contabil, mic întreprinzător sau funcționar, vă puteți îmbogăți pregătirea profesională participând la acest seminar.

Tarif participării la seminar:
Pentru participarea la seminar, achitaţi/participant tariful de instruire: 800 lei, preţ ce include materialul informativ și pauza de cafea. Contul de plată se solicită prin email. Achitările se acceptă, inclusiv până în data 10.01.2020. Mai multă informație pe email, sau telefon.

Coordonatele seminarului:
Data: 13.01.2020 (ora: 09:00-13:00)
Locaţie: Chișinău, str A. Pann 4 (lângă ASEM)
Limba: română
Tipul instruirii: informativ practic
Speaker: Specialist în domeniul contabilității

Contacte:
Marca ,,Klubafaceri” SRL
Telefon: 068 774 518
https://klubafaceri.wordpress.com
Email: klubafaceri@gmail.com

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.