Instruire în Mobile Journalism (MoJo)

Distribuie prietenilor:ASIST invită jurnaliștii și creatorii de content media să beneficieze de programul de instruire în domeniul Mobile Journalism (MoJo).

Programul include 3 etape de instruire.

I  – Training in Mobile Storytelling (MoJo), oferit de formatori din US Agency for Global Madia: Inna Dubinsky (USAGM, Washington) și Franak Viacorka (digital media strategist). Limba de lucru – Rusa.

II – Instruire practică în teren oferită de către membrii echipei AGORA (30 de ore de instruire practică). Limba de lucru – Română.

III – Oferirea de asistență în producția contentului media personal, cu folosirea tuturor resurselor tehnice și profesionale AGORA (30 de ore de asistență). Limba de lucru – Română.

Pentru mai multe detalii accesați aici.

Doritorii să participe sunt invitați sa completeze formularul: http://asist.tilda.ws/register. Data limita de depunerea a aplicațiilor este 15 Ianuarie.

Proiectul este organizat de Youth Association ASIST în parteneriat cu Agora.md în contextul programului de traininguri “Academia de Jurnalism Participativ” și finanțat de Ambasada SUA din Republica Moldova.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.