Apel deschis: Program de îmbunătățire a proceselor de business „Conformitate și etică în afaceri”

Distribuie prietenilor:


A.P. „Camera de Comerț Americană din Moldova” (AmCham Moldova) în parteneriat cu Centrul Internaţional pentru Antreprenoriat Privat (CIPE) invită antreprenorii de a participa în cadrul unui program de îmbunătățire a proceselor de business, axat pe conformitate și integritatea în afaceri.

Activitățile sunt destinate companiilor din Republica Moldova și au ca scop consolidarea guvernanței corporative prin activități de formare practică și consultanță individuală în domeniul elaborării și implementării politicilor de conformitate, codurilor de conduită și sistemelor de evaluare și gestionare a riscurilor, asigurându-se creșterea adaptabilității companiilor locale la standardele și bunele practici naționale și internaționale, prin minimizarea riscului de corupție în cadrul companiei, B2B, B2G.

Reprezentanții companiilor selectate vor beneficia de instruiri și consultații gratuite din partea experților internaționali și locali, în cadrul câtorva ateliere de lucru, organizate pentru o perioadă de 5 luni.

La program pot aplica întreprinderilor mici și mijlocii care activează cel puțin 2 ani, care planifică creșterea cifrei de afaceri și/sau a numărului angajaților în următoarele 18 luni.

Pentru a vă înscrie la acest program, completați formularul de aplicare: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1qTtM7AGvMBwTTF21kX5eY4OQldJaxeTSfRWW5XP4hg95bg/viewform?vc=0&c=0&w=1

Termenul limită pentru depunerea cererilor este 25 octombrie 2019 (09:00).

Pentru orice informații suplimentare, contactați victorbaciu@amcham.md sau la +373 22 211 781.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet