Academia de Jurnalism Participativ, curs gratuit

Distribuie prietenilor:


Academia de Jurnalism Participativ este un proiect implementat de organizația ASIST în parteneriat cu portalul de știri Agora.md.

În acest curs vom învăța în galop - formatul de lucru al mediei moderne, principiile etice ale jurnalismului și vom învăța cum să creăm produse media de calitate. Vom descifra tot ce tine de contextual propagandei, fake news, trolling online și alte abureli mediatice ale deceniilor “post adevăr”. Vom atrege o atenție specială producerii materialelor video fie pentru a fi postate pe vlogul personal ori pentru a fi produse pentru compania media in care vom activa în viitor. Instruirea va finaliza cu un modul care va explica principiile de funcționare a ierarhiei structurilor de stat care va fi o combinație de studii juridice, administrative si economice care vor permite viitorilor jurnaliști să opereze mai sigur cu terminologia de specialitate. Celor interesați le vom oferi posibilitatea de stagiere în instituțiile media de top din Moldova în calitate de bonus supra packet.

Programul de instruire teoretică, 44 ore: 23 Septembrie – 8 Noiembrie, 2019. Componentă obligatorie.
Programul de instruire practică, 10 ore: 16 Octombrie – 6 Noiembrie. Componentă obligatorie.

Pentru a participa completeaza formularul.

Data limită  de depunere a aplicațiilor este 20 septembrie 2019.

Proiectul este finanțat de Ambasada SUA în Republica Moldova și cofinanțat de Friedrich Naumann Foundation For Freedom.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet