Finanțare pentru Start-up-uri și IMM-uri în programul GCIP Moldova 2024



Finanțare pentru Start-up-uri și IMM-uri în programul GCIP Moldova 2024

Apelul propunerilor de proiecte pentru anul 2024 în cadrul programului GCIP Moldova a fost lansat de către Centrul Național pentru Energie Durabilă (CNED) și Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO).

Apelul este adresat antreprenorilor care doresc să propună o soluție inovativă pentru provocările din următoarele domenii:

  • Eficiența energetică;
  • Energia regenerabilă;
  • Eficiența apei;
  • Clădiri verzi;
  • Transport ecologic.

Te invităm să aplici la program până la data de 31 mai 2024, completând formularul de aplicare: https://gcip.tech/register/
Etapele pe care urmează să le parcurgi la completarea formularului sunt descrise în acest video explicativ: https://www.facebook.com/watch/?v=408787025280273

Participanții selectați vor avea acces la mentorat, instruiri, networking în cadrul Acceleratorului GCIP Moldova, pentru a-și dezvolta modelul de business. Totodată, vor avea oportunitatea de a obține finanțare în valoare de 10 000 USD pentru dezvoltarea afacerii.

Premierea celor mai bune idei pentru fiecare categorie va avea loc în cadrul Galei Moldova Eco Energetică, ediția 2024, câștigătorii fiind invitați ulterior să-și promoveze soluțiile în cadrul competiției globale GCIP, beneficiind astfel și de recunoaștere internațională.

Această activitate este susținută de UNIDO, prin intermediul proiectului ,,Clean Technology Innovation Programme for SMEs Start-ups in the Republic of Moldova’’ (CGIP Moldova), implementat și co-finanțat de CNED.

GCIP (https://gcip.tech/) este un program global implementat de Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială, în parteneriat cu Facilitatea Globală de Mediu (GEF). Programul promovează inovația în domeniul tehnologiilor curate și antreprenoriatul pe piețele emergente și economiile în curs de dezvoltare pentru a aborda provocările climatice și pentru a încuraja dezvoltarea durabilă a acestora.

În cazul în care aveți întrebări adiționale, nu ezitați să ne contactați.

Echipa GCIP Moldova:
Diana GROZAV, Coordonator Național
tel: 068 98 45 41
e-mail: diana.grozav@cned.gov.md
Doina DICU, Asistent Administrativ
tel: 069 86 53 52
e-mail: doina.dicu@cned.gov.md