Licitație publică privind achiziționarea Instalației de Extragere și Obținere a Uleiurilor Esențiale din Plante Aromatice și Medicinale



Asociația Grupul de Acțiune Locală „Vasile Stroescu”, raionul Edineț”, în parteneriat cu Solidarity Fund PL în Moldova și cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova, implementează proiectul „Dezvoltarea sectorului de plante aromatice și medicinale 2.0”.

Scopul acestui proiect este de a contribui la consolidarea comunităților rurale prin dezvoltarea unei rețele de cultivatori de plante medicinale și aromatice.

În cadrul unui apel deschis, a fost selectat 1 antreprenor local începător care dorește să achiziționeze o Instalație de Extragere și Obținere a Uleiurilor Esențiale din Plante Aromatice și Medicinale împreună cu accesoriile aferente.

Asociația GAL „Vasile Stroescu” are rolul de a facilita și a co-finanța această activitate/dotare. Astfel, GAL-ul anunță licitație pentru achiziționarea Instalației de Extragere și Obținere a Uleiurilor Esențiale din Plante Aromatice și Medicinale cu următoarele specificații tehnice :

N/o

Accesorii

Material

1.      

Cazan, 200 litri cu coloana și răcitor

cupru

2.      

Separator uleiuri esențiale

cupru

3.      

Alcoolmetru

 

4.      

Ceaun tradițional, 60 litri

cupru

Oferta de preț va conține:

Prețul/capacitatea/accesorii ;

Termenii de livrare;

Certificat de calitate;

Date de contact ale companiei;

Oferta datată, semnată și ștampilată.

Oferta  va fi expediată prin e-mail la adresa galvasilestroescu@gmail.com cu subiectul „Achiziționarea Instalației de Extragere și Obținere a Uleiurilor Esențiale din Plante Aromatice și Medicinale”.

Se acceptă oferte comerciale de instalații/distilerii de altă capacitate decât cea menționată mai sus !

Selectarea se va petrece în funcție de capacitate, caracteristici și preț !

Termenul limită de prezentare a ofertei este 6 aprilie, ora 17:00.

Persoană de contact: dna Mirabela Ursachi, telefon de contact 067657475.