Internews în Moldova organizează o întâlnire online neformală cu doritorii de a accesa granturi mici pentru completarea nișelor informaționale

Distribuie prietenilor:Internews în Moldova organizează o întâlnire online neformală cu toți doritorii de a participa în cadrul Programului de granturi mici pentru completarea nișelor informaționale (MIGG - Media Information Gaps Grants). Cei care intenționează să depună dosarele și au mai multe întrebări legate de această oportunitate de finanțare sunt așteptați pentru a afla răspunsurile din prima sursă.

Agenda sesiunii:

12:00 –12:25 Oxana Iuteș: De ce MIGG-uri? Descrierea programului de granturi și criteriile de evaluare. Experiența anului 2020.

12:25 – 12:35 Marcel Blanuta: Cerințe de depunere a dosarului. Bugetare.

12:35 – 12:45 Angela Vacaru/Valentin Croitoru: Recomandări privind monitorizarea și evaluarea activității.


12:45 – 13:00 Sesiunea de întrebări/răspunsuri.

La întâlnirea neformală sunt așteptați reprezentanții organizațiilor media independente și ONG-urilor, jurnaliști, bloggeri, vloggeri, activiști civici din Republica Moldova.

Evenimentul se va desfășura pe data de 22 ianuarie 2020, la ora 12:00, prin intermediul platformei Microsoft Teams.

Pentru a putea participa la această discuție neformală vă rugăm să vă înregistrați prealabil (până pe 21 ianuarie 2020, ora 14:00) accesând și completând următorul formular: https://forms.gle/FevhrGnTPLNEdMrf7. Persoanele înregistrate vor primi ulterior linkul de acces la sesiunea de prezentare a programului de granturi.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon din oficiu +373 60500570.

 

Accesați aici anunțul pentru Programul de granturi mici pentru completarea nișelor informaționale.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.