Women’s Digital Center

Distribuie prietenilor:Centrul de Informații Universitare anunță lansarea concursului de granturi pentru sectorul neguvernamental "Women’s Digital Center", proiect realizat cu suportul financiar al Orange Moldova și al ATIC, în cadrul Proiectului Tekwill, susținut financiar de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suedia.

"Women’s Digital Center" este un proiect de educație digitală și antreprenorială pentru femeile și tinerele din Republica Moldova.

Proiectul prevede crearea, în cadrul a 3 organizații neguvernamentale plasate în regiunile RM, a unui spațiu dedicat instruirii digitale și profesionale pentru participantele în proiect, cu vârsta cuprinsă între 18-45 ani, astfel ca, în urma inițiativei, acestea să devinaă capabile să-și lanseze/administreze și promoveze o mică afacere.

Pentru implementarea proiectului cele 3 ONG-uri vor fi selectate, în bază de concurs, în vederea acordării unui grant sub formă de resurse financiare, precum și de echipament digital relevant activității educaționale.

Data limită de depunere a dosarelor: 1 octombrie 2020.

Regulamentul proiectului și formularul de aplicare pot fi găsite pe https://www.eac.md/ro/.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.