Termenul de depunere a dosarelor la Programul municipal de Granturi Mici - 2020 a fost EXTINS

Distribuie prietenilor:Direcţia generală educaţie, tineret şi sport din mun. Chişinău a Consiliului municipal Chișinău în colaborare cu Centrul Municipal de Tineret Chișinău cu susținerea Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova a extins termenul de depunere a dosarelor la Programul municipal de Granturi Mici - 2020 pentru organizațiile de tineret și grupuri de inițiative din municipiul Chișinău.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 31 august 2020

Bugetul acordat pentru:

▶Organizații de tineret – 25.000 – 30.000 lei

▶Grupuri de inițiativă – 10.000 – 15.000 lei 

Link către REGULAMENT ȘI ANEXE:

https://drive.google.com/file/d/1zJpwb9q-RlsatteyYX60QCWri49hjrUL/view?fbclid=IwAR1rSvp3kK8KorlIiO-_uv8XkmOvDNolnCIBMOlXZpTDJUG9iM6nvXxwR2M

  1. 📣 Dosarul urmează a fi depus în format ELECTRONIC pe poșta: [email protected]  După anunțarea câștigătorilor, organizațiile/ grupurile de inițiativă menționate vor depune dosarele și în format fizic.
Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.