Găsiți parteneri de încredere din 10 țări și pregătiți-vă împreună să aplicați pentru finanțare.

Distribuie prietenilor:Alăturați-vă rețelei transfrontaliere pentru ONG-uri.

Găsiți parteneri de încredere din 10 țări, colaborați și pregătiți-vă împreună să aplicați pentru finanțare.

Citiți detaliile și aplicați acum https://civil-match.online/ 

Civil Match este o oportunitate excelentă de a găsi unul sau mai mulți parteneri din alte țări care participă la Forumul Civil Match, să obțină sprijin pentru dezvoltarea comună a ideilor de proiect și să solicite fonduri de la Oficiul Federal German pentru Afaceri Externe (FFO).

Categoriile de Civil Match:

● Consolidarea pluralismului - stabilirea și promovarea pluralismului de informații, opinie și mass-media (pluralism și media)

● Promovarea discuției despre valori - consolidarea valorilor prin dialogul societății civile și prin măsuri culturale (cultură și tineret)

● Deschiderea de perspective pentru viitor - pregătire academică, profesională și socio-politică atât și măsuri de formare ulterioară (Măsuri de formare educațională)

● Promovarea dialogului și a înțelegerii - reconstruirea încrederii pierdute ca urmare a conflictelor teritoriale (Rezolvarea conflictelor)

Pe perioada petrecerii Civil Match, actorii societății civile regionale vor avea șansa de a câștiga un premiu de cooperare în valoare de 1000 de euro la fiecare categorie. Vor avea oportunitatea de a genera proiecte transfrontaliere ale societății civile pentru Forumul Civil Match și să solicite fonduri în cadrul programul FFO.

 

Pentru a vă alătura sesiunilor de networking și “matchmaking” interactiv unde vor participa actorii ai societății civile din 10 țări, completați formularul.

Termen limită: 22 iulie 2020

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.