Anunț privind lansarea apelului de propuneri de proiecte „ÎMPREUNĂ PENTRU VIITOR”

Distribuie prietenilor:APELUL DE PROPUNERI DE PROIECTE „ÎMPREUNĂ PENTRU VIITOR” pentru susținerea dezvoltării locale, pe teritoriul GAL „Baștina Gospodarului”.

La concurs pot participa locuitorii și companiile înregistrare în s.Mitoc, com. Zorile, s. Braviceni, com. Ciocîlteni, com. Mălăiești, com. Crihana, com. Zorile, com. Cucuruzeni, s.Clișova (raionul Orhei). 

GAL „Baștina Gospodaruluilansează Apelul de propuneri de proiecte Împreună pentru Viitor. Apelul este destinat susținerii proiectelor și inițiativelor de dezvoltare rurală la nivel local, implementate de  rezidenții teritoriului GAL Baștina Gospodarului, prin acordarea unei contribuții financiare pentru implementarea proiector locale ce sprijină Strategia de Dezvoltare Locală GAL. În anul 2020 Adunarea generală GAL a aprobat pentru susținere financiară următoarelor priorități de dezvoltare: 

-      Diversificarea activităților economice ale IMM

-      Modernizarea infrastructurii locale

La concurs pot participa: 

  • Organizațiile și instituțiile din sectorul public, antreprenorial și civic, care au adresă juridică pe teritoriul GAL „Baștina Gospodarului”;
  • Grupurile de organizații și/sau instituții, asociate pentru implementarea unui proiect de dezvoltare locală a GAL, care au adresă juridică pe teritoriul GAL „Baștina Gospodarului”;
  • În cazul reprezentanților sectorului civic fără statut de persoană juridică pot participa persoanele fizice cu domiciliul pe teritoriul GAL „Baștina Gospodarului” și grupurile locale de inițiativă, formate din locuitorii localităților, care intră în componența GAL „Baștina Gospodarului”;
  • În cazul reprezentanților sectorului antreprenorial fără statut de persoană juridică pot participa persoanele fizice ce desfășoară activitatea economică pe teritoriul GAL în conformitate cu legislația RM, de exemplu, GȚ, ÎI. În cazul start-up-urilor, care încă nu posedă înregistrare, aceștia se obligă să-și înregistreze activitatea economică în modul stabilit de lege până la semnarea contractului de finanțare.

Cum puteți aplica: 

  1. Studiați Regulile de participare pentru a afla mai multe detalii despre concurs şi criteriile de eligibilitate. 
  2. Completați aplicația de finanțare și bugetul.

Regulile de participare, modelul aplicației și bugetului le puteți obține de la managerul GAL – Negruță Ina, tel. 060755594, e-mail: [email protected].

Depunerea propunerilor de proiect: 

Propunerile de proiect pot fi prezentate până la data de 10 iulie 2020, ora 17.00, la adresa de e-mail: [email protected], cu mențiunea Propunere de proiect – LEADER 2020, sau pe suport de hârtie la adresa: r. Orhei, s. Mitoc, Primăria, persoana – Galina Scalețchi.

Dacă apar întrebări și/sau neclarități sau aveți nevoie de o consultație vă rugăm să vă adresați la Ina Negruță – managerul  GAL „Baștina Gospodarului”, la adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon 060755594. 

Regulile de aplicare la concurs, precum și formularele ce urmează a fi completate pot fi găsite în următorul link:
https://drive.google.com/drive/folders/1qeWL-7_rGfK2vwX415G6rg9-at9XL68o?usp=sharing
Succese tuturor !

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.