Prima conferință dedicată jocurilor de societate din Moldova va avea loc la Chișinău: Află cum poți participa



Prima conferință dedicată jocurilor de societate din Moldova va avea loc la Chișinău: Află cum poți participa

Profesioniștii și pasionații jocurilor de societate, dar și fanii „Catan”, „Uno” sau „Monopoly” sunt invitați la conferința „Game Factory: Board Game Edition”. Evenimentul va avea loc în data de 15 august, începând cu ora 9:30 la Mediacor (str. Alexei Mateevici 60, incinta USM, intrare de pe str. Pușkin).

Scopul conferinței este de a reuni comunitatea jocurilor de societate într-un eveniment plin de educație, inovație și networking, contribuind la dezvoltarea continuă a domeniului.

De ce să participi?

Speakeri de top: Participanții vor avea ocazia să învețe de la invitați naționali și internaționali precum: dezvoltatorul polonez Krzysztof Szafrański; designerul de produse Daniel Munteanu; creatorul IQ Puzzle Pavel Petrov; artista și dezvoltatoarea Maria Gînga; designerul 3D Alexandru Jolea și masterul D&D Ilia Grom.

Experiențe unice. Pasionații de board games vor afla cum au fost dezvoltate jocurile de societate „IQ Puzzle” și „Miragaia”, ce reprezintă designul acestor produse interesante, dar și cum arată extinderea pieței de jocuri de societate în Europa de Est.

Inspirație și motivație: Evenimentul încurajează inovația în designul și conceptele de jocuri de societate, oferind participanților oportunitatea de a descoperi idei noi și tehnici inovatoare care pot transforma modul în care jocurile sunt create și percepute.

Socializare și distracție: Conferința facilitează întâlnirea între profesioniști din industrie, creatori de jocuri, artiști, designeri și alți pasionați, promovând schimbul de idei și experiențe. De asemenea, oferă oportunitatea de a participa la un concurs cu premii și la o ediție specială de „Dungeons & Dragons”.

Cum te poți înscrie?

Pentru a nu rata această oportunitate unică de a te conecta cu comunitatea jocurilor de societate și de a învăța de la cei mai buni din industrie, completează formularul de înregistrare: https://forms.gle/TK7zC6TNDuAWmdBCA

Acest eveniment este organizat de Mediacor - Centru de producții și tehnologii pentru industriile de Film, Gaming și New Media din cadrul USM - Universitatea de Stat din Moldova, în parteneriat cu Asociația Companiilor de Creație COR, cu suportul USAID Moldova, Suedia și Marea Britanie prin Proiectul Tehnologiile Viitorului.