Ședință online în cadrul Platformei Tinerilor Primari și Consilier Locali



Ședință online în cadrul Platformei Tinerilor Primari și Consilier Locali

Consiliul Național al Tineretului din Moldova are plăcerea să vă anunțe despre desfășurarea în data de 11 iulie, orele 14-16 a unei ședințe în format online cu reprezentanții APL I și II în cadrul Platformei Tinerilor Primari și Consilieri Locali.

În cadrul ședinței vor fi incluse mai multe subiecte de discuție, printre care:

- Prezentarea și aprobarea Regulamentului de funcționare a Platformei Tinerilor Primari și Consilieri Locali.

- Prezentarea planului de acțiuni privind fortificatea și funcționarea Platformei Tinerilor Primari și Consilieri Locali.

- Posibilitatea de dezvoltare de programe și inițiative comune, precum și implicare în procesele de consultare și avizare a inițiativelor legislative ce vizează dezvoltarea sectorului de tineret, exemplu fiind cadrul național privind cheltuielile sectoriale de tineret și problema învechirii lui, care afectează inclusiv activitatea APL pe partea de tineret.

- Promovarea schimbului de experiențe și idei și pentru a consolida participarea tinerilor activă în viața publică și politică.

- Indentificarea altor activități și priorități ale administrației publice locale.

Primarii și consilierii locali/raionali interesați sunt invitați să completeze formularul de mai jos: https://forms.gle/KUsFfyvaf73rKNMj9, până la data de 10 iulie.

*Această activitate este implementată de către Consiliul Național al Tineretului din Moldova, ca parte a proiectului Dezvoltarea Capacității Organizațiilor de Tineret și Implicarea Tinerilor în Procesele Decizionale, cu suportul Agenției Naționale pentru Tineret, prin intermediul Programului anual de Granturi pentru Organizațiile de Tineret 2024.