"Copilărie, dulce feerie"! Voluntarii din filiala de Cruce Roșie din Chișinău organizează un 1 iunie magic pentru 450 de copii cu Cerințe Educaționale Speciale



Către reprezentanții mass-media, 

Voluntarii din cadrul Filialei de Cruce Roșie din Chișinău anunță despre organizarea evenimentul special Copilărie, dulce feerie, coordonat în colaborare cu Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului și Serviciul Social Asistența Personală din mun.Chișinău. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, vă așteptăm cu drag în incinta Grădinii Zoologice din capitală, în data de 3 iunie.

1 iunie 2024

Această activitate este dedicată celor 450 de copii cu Cerințe Educaționale Speciale din capitală precum și părinților acestora. Împreună, vom petrece o zi plină de bucurie și aventură, explorând minunățiile naturii și participând la numeroase activități distractive și educative.

Programul nostru cuprinzător include:

Jocuri creative și distractive
Program artistic susținut de Sergiu Postu, Vasile Fotescu, Centrul VATRA, animatorii de la ACADELE și Clounul Didi
Ateliere de desene, efectuare puzzle-uri și modelare cu nisip kinetic
Tur gratuit al Grădinii Zoologice
Show de bule de săpun
Cadouri dulci pentru fiecare copil


Ne dorim să oferim copiilor o zi de neuitat, plină de zâmbete și amintiri frumoase. Vă rugăm să vă alăturați nouă în această inițiativă minunată și să contribuiți la mediatizarea unei experiențe memorabile pentru toți participanții.

Data: 3 iunie
Ora: 10:30
Locația: Grădina Zoologică din Chișinău

Vă rugăm să confirmați participarea până la data de 2.06.2024 la adresa de e-mail elena.turcanu@redcross.md sau la numărul de telefon 060025319.

Cu dragoste și recunoștință,

Echipa Filialei de Crucea Roșie din Chișinău