Vino pe 4 iunie la Startup Grind Chișinău și află secretele startup-ului global Parkopedia, prezent în 20.000 de orașe



width=624

 

Pe 4 iunie, Startup Grind Chișinău by Dreamups te invită să descoperi istoria startup-ului Parkopedia, lider global în servicii auto conectate. Eugene Tsyrklevich: Case Study Parkopedia - the path to becoming a unicorn company.

 

Știm că ești curios/curioasă să afli cum a reușit Parkopedia să obțină clienți precum Porsche, Jaguar, Apple, Mercedes, Audi, și o poți face pe 4 iunie, live, alături de fondatorul și CEO - Eugene Tsyrklevich, va da toate cărțile pe față și vei afla secretele din culise startup-ului.

 

Speakerul, Eugene Tsyrklevich, CEO și fondatorul Parkopedia, a lansat compania în 2007 și a  transformat-o într-un lider global. Acesta deține experiență în antreprenoriat și dezvoltarea afacerilor tehnologice, inclusiv securitatea rețelelor, industria auto și fintech. Eugene este și investitor, mereu în căutare de startup-uri tehnologice ambițioase pentru a le sprijini și mentora. 

Fireside chat-ul va fi moderat de Dmitri Namashco, CEO comunității de angel investitori Mozaic, cu experiență în banking, startup-uri și finanțe. Acesta va ghida discuția cu întrebări relevante participanților și cu o abordare practică, asigurând ca evenimentul să scoată la suprafață insight-urile utile. 

Acest eveniment Startup Grind Chișinău va avea loc marți, 4 iunie, ora 18:30 - 21:30, offline în spațiul Orange kITchen (ZTower, etajul 7) și va avea loc  în limba engleză. 

Pe cine așteptăm la eveniment?

Acest eveniment este potrivit pentru antreprenori, fondatori, investitori, companii IT, consultanți, studenți și tineri profesioniști interesați de istoriile de succes și networking în lumea startup-urilor, oferindu-le oportunități de învățare despre extinderea globală, parteneriate strategice și atragerea de capital inteligent.

 Agenda evenimentului:

  • 18:15 Check-in
  • 18:30 - 19:00 Networking facilitat
  • 19:00 - 20:00 Fireside chat cu Eugene Tsyrklevich x Dmitrii Namshco
  • 20:00 - 20:30 Discuții și Q&A
  • 20:30 - 21:30 Freestyle Networking

Locurile în cadrul evenimentului sunt limitate și sunt rezervate după principiul - primul venit, primul servit. 

 Rezervă-ți locul acum - https://bit.ly/SG_EugeneTsyrklevich

Ce mai aștepți? Vino să înveți de la cei mai buni lideri din domeniu și de a-ți extinde networkingul. Rezervă-ți biletul acum și alătură-te nouă la Startup Grind Chișinău pe 4 iunie și află cum a ajuns startup-ul la acest nivel internațional.

Evenimentul Startup Grind Chișinău este posibil datorită eforturilor depuse de Acceleratorul de Inovație și Antreprenoriat „Dreamups”, beneficiind totodată de sprijinul generos al partenerilor noștri: Orange Systems, Diez, Agora.md, Delucru.md și Chateau Vartely. Le mulțumim tuturor pentru contribuția lor valoroasă.