Agenda Actorului de Voce Mike Bodie în Moldova: 13 - 17 NoiembrieMikeÎn perioada 13 - 17 noiembrie 2023, Mike Bodie, un actor de voce și de teatru clasic de renume internațional va efectua o vizită în Moldova, în cadrul programului „Creative Speakers” organizat de Asociația Companiilor de Creație din Moldova (COR), cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite în Moldova.

Mike Bodie, educat la instituția London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) și nominalizat la premiile Olivier, este cunoscut pentru expertiza sa în crearea de voice-over-uri pentru jocuri video. Deținător al două premii OVA și nominalizat la SOVAS, Bodie este și membru al echipei BAFTA Games din 2018.

Agenda sa în Moldova este plină de evenimente interactive:

Evenimentele sunt deschise tuturor celor interesați de lumea voice acting-ului și jocurilor video, cu înscriere în prealabil prin formularele de înregistrare. Vizita lui Mike Bodie este o oportunitate extraordinară pentru comunitatea creativă din Moldova de a se conecta cu un profesionist de top din industrie și de a-și îmbogăți cunoștințele și abilitățile în acest domeniu.