O zi de introducere în CoachingToamna este despre noi începuturi. Dacă ești din Republica Moldova, ori te afli atunci aici, vino alături de noi la cel mai tare eveniment de coaching cu genericul ”Is Coaching for you?”, eveniment ce a schimbat viața a sute de oameni de-a lungul timpului. 
 

Este considerat de mulți drept cel mai plin și informativ eveniment la care au participat vreodată în ceea ce privește învățarea despre Life & Executive Coach.  

 
Află tot ce trebuie să știți despre a deveni Life Coach sau Executive Coach! 
 

Pentru cine este ideal acest eveniment? 
 

Oricine se gândește să facă o carieră ca coach profesional acreditat, de asemenea, personal de resurse umane, manageri, proprietari de afaceri, consultanti, terapeuti/psihologi, traineri, profesori, profesionisti din domeniul sănătății etc. 
 

Cu cine te vei întâlni la eveniment? 
 

Este, de asemenea, o oportunitate unică de a-l întâlni pe dinamicul Gerard O’Donovan, fondatorul Noble Manhattan Coaching, Gerard este unul dintre cei mai importanți Life Coach din Europa și fondatorul școlii Noble Manhattan Coaching. 
 

Gerard O’ Donovan vă va răspunde la toate întrebările despre formarea în Coaching, cum să obțineți clienți, cum să obțineți un venit, standarde și acreditare în industria coachingului, tendințe actuale etc. 
 

Nu pierde o oportunitate pentru tine de a aduna informații despre Coaching, de a primi răspunsuri la întrebări și de a experimenta Coachingul! 
 

Aici găsești bilete:  https://iticket.md/event/workshop-introducere-in-coaching
 

Înregistrează-te si ocupă un loc în primele rânduri!!! 

Ai întrebări? Trimite-ne un e-mail la: info@noble-manhattan.eu 

  

AGENDA 

9:00 – 9:30 Înregistrarea  

9:30 – 9:45 Ce este Coachingul? 

9:45 – 11:00 Cum putem aplica Coachingul în viața personală și profesională (în calitate de părinte, profesor, manager, partenere, antreprenor)? 

11:00 – 11:15 Pauză de cafea  

11:15 – 12:00 Cum te poți reinventa prin Coaching? 

12:00 – 12:30 Organismele de acreditare în Coaching 

12:30 – 13:00 Sesiune de Întrebări&Răspunsuri 

13:00 – 14:00 Prânz 

14:00 – 15:15 Exerciții de Coaching în grup (Mastermind) 

15:15 – 15:45 Pauză de cafea 

15:45 – 17:00 Continuare Mastermind & Închiderea evenimentului. 

*În prețul biletului sunt acoperite pauzele de cafea și prânzul!