Părinții și copiii sunt invitați la un tur de prezentare a singurei Școli Cambridge din Moldova



Părinții și copiii sunt invitați la un tur de prezentare a singurei Școli Cambridge din Moldova

După 3 ani în care Școala Internațională Heritage și-a deschis ușile doar în mod virtual pentru vizitatorii săi, în acest an revine cu tururi de prezentare fizice în cadrul evenimentului anual „Ziua Ușilor Deschise”. Acesta va avea loc în data de 29 aprilie 2023 și le va oferi vizitatorilor tururi individuale programate. Evenimentul este dedicat părinților care vor să le asigure copiilor o educație globală, conform curriculumului internațional, dar și doritorilor de a explora dotările singurei Școli Cambridge din Moldova.

La eveniment, vizitatorii vor descoperi cum arată școala cum sunt echipate sălile de clasă, laboratoarele, sălile de sport, dans, muzică, cantina. De asemenea, vor afla detalii despre programele de studiu, în care secțiunea preșcolară și cea primară urmează curriculumul International Primary Curriculum (IPC), gimnaziul combină curriculumul internațional Cambridge cu programul național, iar clasele liceale studiază pentru a obține diplomele internaționale Cambridge AS & A Level.

Totodată, vizitatorii vor descoperi avantajele unei educații internaționale și ale diplomelor Cambridge, recunoscute la nivel global, dar și beneficiile de care au parte elevii, prin abilitățile pe care și le dezvoltă la Heritage. Mai mult decât atât, în cadrul tururilor, vor avea ocazia să discute cu directorul Robert Ford și echipa de administrare a școlii.

Robert Ford, directorul general al Școlii Internaționale Heritage: „Așteptăm cu nerăbdare să primim noi familii în comunitatea școlii noastre și vă invităm să veniți în vizită pentru a vedea prin ce este Heritage atât de unică și specială în calitate de școală internațională în Moldova. Nu există o altă școală ca Heritage în Moldova. Modul în care abordăm învățarea, educarea, dezvoltarea copiilor și tinerilor pentru a deveni cetățeni globali încrezători, cu abilitățile, valorile și calificările necesare pentru anii 2020 și mai departe, face din Heritage o școală cu o reputație puternică în educația inovatoare din Europa, dar și la nivel internațional.”

„Ziua Ușilor Deschise” va oferi posibilitatea vizitatorilor să descopere și mediul educațional multicultural în care copiii se pot dezvolta, mai ales că profesorii și elevii sunt originari din toate colțurile lumii și vorbesc peste 20 de limbi. În plus, instituția colaborează cu diverse școli și organizații din Moldova, dar și de pe întregul glob.

De asemenea, vizitatorii vor afla mai multe despre activitățile extracurriculare, prin care elevii își descoperă talentele și pasiunile. Școala asigură un program academic conform celor mai înalte standarde în educație, punând accentul și pe dezvoltarea multilaterală a elevilor, inclusiv a creativității, a abilităților de conducere și a celor sociale.

Pentru a participa în mod gratuit la un tur de prezentare, trebuie doar să vă înregistrați în prealabil la www.bit.ly/tourheritage

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul școlii www.heritage.md