Caritas cehia vă invită la spectacolul CEI DOI”, un spectacol după „Romeo și Julieta” de W. Shakespeare. 9 februarie 2023, ora 15:00, la Casa de Cultură StrășeniCaritas Cehia, în parteneriat cu Teatrul MADEvă invită la producția „CEI DOI”, un spectacol după „Romeo și Julieta” de W. Shakespeare, în regia lui Ianoș Petrașcu.

Prezentarea spectacolului va avea loc la 9 februarie 2023, ora 15:00, la Casa de Cultură Strășeni (Str. Ștefan cel Mare 70, Strășeni).

Intrarea la spectacol va fi gratuită, inclusiv pentru refugiații din Ucraina, grație EU Civil Protection & Humanitarian Aid și se va face în baza unei înregistrări prealabile aici:

https://bit.ly/3QOJuSC

STRASENI

Spectacolul vine cu o nouă fațetă a istoriei de dragoste dintre cei doi protagoniști. De data aceasta nu vorbim doar despre El și Ea, ci și despre mediul și contextul din care vine fiecare dintre ei. Abordarea ideii de incluziune și judecată sociale prin prisma acestei povești este o viziune proaspătă și inovativă, care valorifică un text clasic, într-o manieră inedită. Spectacolul e construit nu doar din mișcare și expresie corporală, ci și din efecte scenografice și vizuale care vor construi în scenă o lume despre om și natura umană.
Spectacolul reprezintă o activitate de coeziune socială organizată de Caritas Cehia pentru a facilita incluziunea refugiaților din Ucraina adăpostiți în Moldova.

Prezentarea și realizarea acestui spectacol are loc în cadrul proiectului „Suport de urgență pentru refugiații vulnerabili din Ucraina” implementat de Caritas Cehia cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.
Coregrafia piesei e semnată de Serghei Parfonov, scenografia și costumele - Natalia Silina, iar grafica video - Victor Stăvilă.
În distribuție: Arina Eremeev, Emilian Budu, Bogdan Bîtlan, Mihaela Buruiană, Polina Ivanova, Xenia Istomina, Nichita Gîncul, Daniil Danisiuc, Ion Gherciu, Margarita Parfonova, Constantin Gajim, David Arnaut, Maria Ciocoi și Violeta Gulica.

După spectacol va avea loc o discuţie liberă pe marginea temei spectacolului, asigurată de un moderator și urmată de un moment de socializare și relaționare al celor prezenți

Sunteti bineveniti !!!