Te pasionează fotografia? Înscrie-te la un curs gratuit de fotografie antifragilă și dezvoltă o carieră cu noi!



arta fotografiei curs 640x512Ești pasionată de fotografie, dar ești la început de cale? Vino să descoperi cu noi drumul fermecător al acestei arte. Aplică acum pentru cursul gratuit de fotografie antifragilă.

În cadrul cursului, vei afla cum se citește o fotografie și cum să descoperi, cu ajutorul ei, protagoniștii din cadrul ședințelor foto. Fotografe celebre vor împărtăși cu tine din experiența lor profesională. Acestea au reușit să abordeze armonios în lucrările lor teme legate de stereotipurile de gen, spațiul domestic feminin, femeile și situațiile de criză. Unul dintre mentorii cursului este Cristina Irian - cercetător în domeniul artelor vizuale, curator și artist care lucrează cu fotografia, arhive și material multimedia. Tot în cadrul cursului vor fi desfășurate sesiuni practice de lucru pentru a scrie și rescrie povești personale antifragile cu ajutorul fotografiilor.

Cursul va cuprinde 2 zile de inițiere și 4 sesiuni online. Pe parcursul acestor zile vom contura împreună o serie de proiecte personale sau de grup, iar la finalul cursului cele mai remarcabile proiecte vor fi premiate. 

Vom alege să conturăm o serie de proiecte personale sau de grup, pentru ca la finalul cursului să le premiem pe cele mai alese.

Suntem flexibile, așa că poți face fotografii cu telefonul mobil sau cu un aparat foto, poți utiliza fotografii mai vechi din colecția personală sau cea de familie, poți apela la fotografie vernaculară, în funcție de proiectul pe care vei dori să-l dezvolți.

Lecțiile se vor desfășura în zilele de 4 și 5 februarie, la Centrul European de Educație „FIDES”, cu începere de la ora 9:00. (ADRESA: str. Mușatinilor nr. 1, mun. Chișinău. Repere: fosta uzină Alfa, sediul principal Orange, Piața Delfin).

Înscrierile sunt dechise pentru toți cei interesați de arta fotografică!

Te așteptăm în spațiul antifragil al fotografiei!

ÎNSCRIE-TE AICI.

Acest curs este dezvoltat în cadrul proiectului „Abilitarea femeilor prin Alianța de Conectare pentru Reziliență Pretutindeni în Moldova” (NE PASĂ în Moldova), finanțat printr-un grant al Institutului pentru Raportare despre Război și Pace (IWPR) cu suportul Oficiului pentru Afaceri Externe și Commonwealth al Guvernului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord (FCDO).