CCI a RM te invită la cea de-a XX-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”



Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) invită antreprenorii autohtoni să participe la cea mai așteptată expoziție națională, care se va desfășura în perioada 1-5 februarie 2023, la CIE „Moldexpo” (mun. Chișinău, str. Ghioceilor 1)- Expoziția națională „Fabricat în Moldova”.

Completează cererea (aici) și depune solicitarea până pe 15 ianuarie 2023, la Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a CCI a RM.

Grăbește-te, locurile sunt limitate!

Persoane de contact:

Notă: ,,Fabricat în Moldova” este evenimentul de augur cu care debutează programul fiecărui an expozițional în Republica Moldova. Scopul principal al expoziției este de a  susține producătorii autohtoni, promova produsele competitive pe piața internă și externă, atrage investiții, intensifica dialogul public-privat. Prin organizarea acestui eveniment, CCI a RM își pune următoarele obiective: prezentarea și promovarea noilor tehnologii, produse și servicii; crearea premiselor pentru găsirea partenerilor de afaceri atât din ţară, cât şi din afara ţării, purtarea discuțiilor, negocierilor, efectuarea schimbului de experiență și bune practici; intensificarea fluxurilor investiționale în țară.