14-15 octombrie 2022: conferință internațională de schimb de experiență între practicienii media la Chișinău



A patra conferință internațională de schimb de experiență în domeniul mass-media, cu genericul „Practicienii pentru practicieni: managementul, audiența și conținutul în timpul de criză” va avea loc la Chișinău pe 14 și 15 octombrie 2022. Evenimentul este organizat de FOJO Media Institute din Suedia și partenerii săi din Republica Moldova, Ucraina, Letonia, Georgia, Polonia, Belarus, Rusia, Armenia. Partenerul FOJO în Republica Moldova este Asociația Presei Independente (API).

Timp de două zile, practicieni media și experți din opt țări vor prezenta soluții de organizare a activității instituțiilor media independente în condiții de criză politică și în perioade economice dificile, vor discuta despre managementul redacției, despre fidelizarea audienței și diversificarea conținutului, reflectarea conflictelor și dezinformarea pe timp de război.

Limba de lucru a conferinței va fi limba rusă, la prima sesiune va fi asigurată traducerea în/din limba engleză.

Practicienii media din Republica Moldova care doresc să participe la conferință sunt rugați să transmită solicitarea de înregistrare la adresa electronică api@api.md până joi, 6 octombrie 2022, ora 15.00.

Pentru participanții din regiuni se oferă cazare.
Atenție: numărul locurilor disponibile este limitat.
Pentru informaţii suplimentare:
Tel.: 022 210 602, cristina.bobirca@api.md
Persoană de contact: Cristina Bobârcă, șefă Departament Instruiri și Dezvoltare organizațională