EDYN Moldova invită la discuție deschisă despre cum să cultivăm empatia și acceptarea în jurul nostru



EDYN Moldova invită la o discuție deschisă despre cum să cultivăm empatia și acceptarea în jurul nostru. Invitată fiind Ludmila Adamciuc, care de 4 ani este mama unui copil diagnosticat cu sindromul Down. Scopul evenimentului este de promova incluziunea persoanelor cu Sindromul Down și la contribuirea sporirii gradului de conștientizare și acceptare față de „oamenii soarelui”.

În cadrul evenimentului, Ludmila va împărtăși istoria sa, povestind despre provocările care o depășesc, dar și cum găsește motivația necesară pentru a face lumea din jur un pic mai empatică.

Evenimentul face parte din seria EDYN Talks. EDYN Talks – presupune o serie de întâlniri tematice cu personalități notorii, lideri de opinie, jurnaliști, antreprenori care prezintă interes pentru membrii comunității EDYN.

În contextul războiului din Ucraina, EDYN Moldova și-a propus să folosească platforma EDYN Talks pentru a organiza o campanie de fundraising pentru copiii refugiați din Ucraina. Nu vom percepe o taxă de participare, dar vom aprecia mult contribuția voastră în „boxa magică”. Toți banii colectați în cadrul evenimentelor vor fi transferați în contul campaniei lansate de UNICEF și EDYN, în sprijinul copiilor ucraineni.

Mai multe detalii unicef.sk/edyn.

Când: 21 iulie, 2022, ora 19:00

Unde: IHUB, str. 31 August 1989, 78, Chișinău, Moldova

Ținând cont că numărul de locuri pentru participanți este limitat, vă rugăm să vă înregistrați preventiv, completând următorul formular https://forms.gle/2HWjjW7T257nNqEp7

Articol adaugat de: EDYN Moldova