Evenimente dedicate drepturilor omului la America House Chisinau



În luna Iunie America House Chișinău organizează o serie de evenimente dedicate drepturilor omului.

Cu această ocazie centrul cultural, America House Chișinău, Vă invită pe toți cei interesați de subiectul prevenirii și combaterii discriminării în Republica Moldova, la o sesiune informativă cu Președintele Consiliului pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității - Ian Feldeman.

În această sesiune live, dl. Feldeman ne va vorbi despre legile și reglementările naționale ce vizează combaterea discriminării, precum și cum să depistăm, prevenim și stopa cazurile de discriminare.

Evenimentul va avea loc marți,  7 iunie, la ora 11:00, pe pagina de Facebook.

Event covers February 2022 41

 

 

 

 

 

 

Un alt subiect sensibil va fi abordat de către echipa America House Chisinau in sesiunea informativă despre drepturile persoanelor din comunitatea LGBTQ cu Angelica Frolov, coordonatoare program Lobby și Advocacy la Centrul de Informații GENDERDOC-M. În cadrul sesiunii Angelica va oferi o evaluare de expert asupra situației drepturilor omului pentru persoanele LGBTQ din Republica Moldova.

Vă așteptăm cu drag, Miercuri, 8 iunie, la ora 16.00, pe pagina noastră de Facebook, pentru a răspunde la întrebările dvs. în sesiune!

 

Event covers February 2022 44

Vă așteptăm cu drag la evenimentele organizate de America House Chișinau, unde puteți practica limba engleză și acumula noi cunoștințe.