Vă invităm la un panel de discuții despre ziua mondială a albinelor



Ziua mondială a albinelor este marcată în fiecare an la data de 20 mai pentru a evidenţia importanţa albinelor pentru umanitate, şi pentru a atrage atenţia asupra necesităţii protejării acestora.

Cu acest prilej, America House Chișinau a invitat-o pe Liza Mămăligă, apicultoare din satul Todirești, raionul Ungheni. Evenimentul va avea loc vineri, 20 mai, la ora 16:00, la oficiul America House Chișinău, str. Mitropolit Bănulescu Bodoni 27, mun. Chișinău.


Fiind dintr-o familie de apicultori, Liza a moștenit dragostea pentru zumzăitoare, iar din 2012, continuă tradiția administrând afacerea de familie. Prisaca Lizei Mămăliga se numără printre cele 8 la sută dintre cele aproape 7.700, care au fost incluse în Registrul Național al Apicultorilor al ANSA, fiind deținute și administrate de femei.

În cadrul evenimentului se va discuta despre importanța albinelor, ciclul lor de viață, producerea și recoltarea mierii într-o ambianță recreativă.

Vă așteptăm cu drag la evenimentele organizate de America House Chișinau, unde puteți practica limba engleză și acumula noi cunoștințe. 

Event covers February 2022 34