Eveniment OFFLINE – Imaginea de sine și autorespectul!

Eveniment OFFLINE – Imaginea de sine și autorespectul!

La data de 20 noiembrie, 2021, ora 15:00, în cadrul proiectului Cariera Mea, Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ ARTICO” vine cu a VIII-a sesiune din seria "Soft Skills 4 Career" de această dată în regim OFFLINE. În cadrul acestei sesiuni participanții își vor evalua (într-un spațiu confidențial) nivelul imaginii și stimei de sine și vor descoperi ce impact dețin aceste aspecte asupra progresului profesional.

Stima, respectul și imaginea de sine definesc personalitatea și influențează progresul și dezvoltarea fiecăruia. Faptul dat se referă la calificativul ce-l oferim caracteristicilor emoționale, fizice, sociale, cognitive și spirituale. Acest calificativ influențează imaginea de sine, care poate fi pozitivă sau negativă. Respectiv, în dependență de specificul imaginii de sine, suntem predispuși spre progres sau, din contra, stagnare și regres.

Ca să înțelegi care ar fi imaginea de sine, încearcă să răspunzi pentru tine la următoarele întrebări:

✅Cât de mulțumit de sine ești în general?

✅Cât crezi că valorezi?

✅Care este părerea ta despre sine?

Statutul începe cu iubirea de sine, cu valoarea pe care ţi-o atribui, cu stima de sine şi cu încredere în propriile forte” Pera Novacovici

Programul sesiunii:

☑ Introducere;

☑ Test Imaginea de sine;

☑ Test respectul și stima de sine;

☑ Ce este imaginea și stima de sine;

☑ Care este relația dintre imagine și stima de sine;

☑ Cum dictează imaginea de sine progresul în viață;

☑ Cum se poate modela percepția de sine;

☑ Care sunt resursele interioare.

Seria de Soft skills 4 career sunt sesiunile ce abordează trăsăturile de caracter sau abilitățile interpersonale, cât și intrapersonale care vin în ajutor pentru a asigura adaptarea, interacțiunea eficientă cu alții și flexibilitatea în anumite condiții de muncă etc.

Această sesiune va dura aproximativ 3 ore - de la 14:00 până la 18:00 și se va desfășura în incinta CRCT „Artico”, Ștefan cel Mare 169, blocul B. Persoanele interesate sunt invitate să completeze formularul de înscriere până la data de 18.11.21: https://forms.gle/t46oS46NCsR5YpYV8

Vor fi selectați 20 de participanți.

 

Eveniment gratuit destinat tinerilor de la 14 la 25 de ani.

 

254350996 1752546118274104 3086811847287049659 n


Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă