Starea de bine care durează

png

 

👉 Accesul la atelier este gratuit, dar numărul de participanți – limitat. Pentru a te înregistra, te rugăm să completezi formularul: https://forms.gle/QG5ZkddQoN2SX9sKA.

Printre conflictele cu oamenii din jur, emoțiile copleșitoare, problemele de la serviciu sau cele de sănătate, starea de bine care durează pare un miraj… Adevărul este însă altul!

Indiferent de greutățile cu care te ciocnești, poți căpăta și menține echilibrul emoțional. Starea de bine nu vine din exterior, nu e un cadou pe care-l primești de la cineva. Tu ai tot toate resursele în interiorul tău pentru a o crea.

Ca să te simți mai bine aici și acum, ca să te înțelegi mai bine pe tine însuți te invităm la un atelier gratuit. Vei afla mai multe despre tehnicile:
- care te pot ajuta să-ți clădești liniștea și confortul psihologic interior;
- care să-ți ofere suportul de care ai nevoie pentru a începe să testezi înălțimi, să capeți încredere și să te respecți mai mult;
- să scapi de pânza care te împiedică să respiri, să te descoperi și să te înțelegi mai bine pe tine însuți.

Alege să te simți bine în ceea ce faci azi, aici și acum. Tu ești responsabil de emoțiile tale și de schimbările radicale pe care le poți produce!

⭐ Atelierul se desfășoară cu prezență fizică. Accesul este gratuit dacă te înregistrezi aici: https://forms.gle/QG5ZkddQoN2SX9sKA.
⭐ Data desfășurării: Duminică, 21 noiembrie, ora 11.00.
⭐ Locația: Chișinău, restaurantul Trattoria della nonna, bd. Moscova 17/4.

 

Author: Academia Părinților de Invidiat

Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă