Trucuri psihologice pentru combaterea durerilor de burtă la copii, apărute pe fond emoțional

👉 Pentru a participa, solicită să devii membrul grupului nostru creat special pentru acest seminar: https://www.facebook.com/groups/3364848520408363.
_____________________________________________________________________________________________________________________________

Dureri de burtă, vome, diaree, intoleranță la diverse alimente… Deseori, copiii le îndură nu din cauza vreunei boli, ci din cauza emoțiilor!

Atunci când copiii au dificultăți în exprimarea emoțiilor, ei tind să-și folosească propriul corp în acest scop. Și problemele de natură psihologică încep să se manifeste fizic. Relația dintre minte și corp este automată și involuntară. Și deseori, simptomele au nevoie și de o explicație emoțională.

Dacă ești în căutarea unei soluții pentru durerile de burtă ale copilului tău, dacă nu știi la ce specialiști să mai apelezi, te invităm să găsești răspunsul alături de psiholog.

Ina Crasnojon, psihologa-psihoterapeuta Academiei Părinților de Invidiat, cu peste 16 ani de experiență în lucrul cu copiii, te așteaptă în cadrul unui seminar online.

Alături de ea și de alți părinți, vei afla:

🔶 cinci tehnici contra durerilor de burtă la copil pe care le vei putea implementa chiar tu;
🔶 soluția personalizată, potrivită anume cazului tău;
🔶 răspunsurile la întrebările care te macină, legate de subiect.

Seminarul online va fi unul interactiv, așa că vei putea adresa întrebări în orice moment și, desigur, primi răspuns la ele.

⭐ Data desfășurării: 30 octombrie, ora 15.00.
⭐ Durata: 120 min.
⭐ Prețul de participare: 350 MD lei. Banii vor fi utilizați pentru susținerea beneficiarilor Fondului de Ajutor Reciproc al Academiei Părinților de Invidiat. Mai multe detalii despre fond poți vedea aici: https://www.patreon.com/FAR_Moldova.
⭐Seminarul se va desfășura online, în grupul de Facebook al Academiei Părinților de Invidiat, creat special pentru acest seminar: https://www.facebook.com/groups/3364848520408363. Pentru a participa, solicită să devii membrul grupului.

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/3030984457144332?ref=newsfeed.

Pentru orice întrebări legate de participare, ne poți transmite un mesaj pe pagina Academia Părinților de Invidiat: https://www.facebook.com/API.MD

Author: Academia Părinților de Invidiat
Alte articole:

Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă