Forumul Tinerilor din Minoritățile nationale, etnice, lingvistice și religioase din Republica Moldova “Consolidarea relațiilor interetnice și coeziunea socială”

Ce?

Avem onoarea de a vă invita să vă alăturaţi la Forumul Tinerilor din Minoritățile naționale, etnice, lingvistice și religioase din Republica Moldova, tematică din anul acesta este “Consolidarea relațiilor interetnice și coeziunea socială”.

Forumul va deveni o platformă de interacțiune între reprezentanții grupurilor subreprezentate , mass-media, autorități, societatea civilă și partenerii de dezvoltare.

 Limbi de lucru: română, rusă, engleză.

CÂND și UNDE? 

28 iulie 2021,  08:30 - 13:00, Digital Park, Strada Mihai Viteazul 15, Chișinău

 CINE poate participa?

Tinerii din diferite grupuri naționale, etnice, religioase și lingvistice, reprezentanții societății civile și toți cei care manifestă interes față de domeniul drepturilor minorităților . Participanții vor avea posibilitatea să adreseze întrebări, să vină cu replici către vorbitori  cu referire la subiectele puse în discuție.

CUM puteți participa?

Pentru a participa la Forumul Tinerilor din Minoritațile Republicii Moldova, vă rugăm să completați cererea până la data de 27 iulie 2021. https://docs.google.com/forms/u/2/d/1HsrvJ45tB1yRlmeYOarOCARzRyoy6-Mv6RRB18a4-0o/edit?usp=sharing&fbclid=IwAR2ZvqbZb4s4CKbvL_3ntONTDmRgL1ATnmbnVYbvSwvky8qxKhALY6NRKoI

Evenimentul se organizează de către Platforma Tineretului pentru Solidaritatea Interetnică din Republicii Moldova, cu sprijin financiar din partea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională prin Black Sea Trust, proiectul Fondului german Marshall din Statele Unite și va avea loc sub forma unui eveniment hibrid online-offline - simultan în 4 locuri fizice diferite de reședință compactă a minorităților, unde locul 4 va fi Chișinău. Partea inovatoare a forumului este că se concentrează nu numai la nivel central, ci și la nivel regional. Aceasta înseamnă că participanții din regiunile de reședință compactă a minorităților vor participa în același timp.


Informații suplimentare puteți afla la numărul de telefon Mihail Plaținda +(373) 69-582-330 sau pe adresa de e-mail minority.youth.moldova@gmail.com

* Organizatorii vor rambursa cheltuielile de călătorie pentru participanți și nerezidenți.

** La eveniment pot participa doar persoanele înregistrate. Evenimentul va fi organizat cu respectarea tuturor normelor epidemiologice. 

Author: Guran Semion

Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă