CMJI deschide aplicările pentru Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale, ediția a 14-aEvenimentul tradițional organizat de CMJI revine după o pauză de un la începutul lunii august 2021. Și în acest an tabăra va avea loc la Centrul de odihnă și creație „F’Estival” și va aduna peste 50 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani din toate colțurile Moldovei (cu mențiunea că în cazul în care situația epidemiologică se va înrăutăți simțitor, vom organiza activitățile online).

Scopul taberei este de a crește interesul tinerilor față de activitățile intelectuale, stimulând astfel setea de cunoștințe, gândirea critică și dorința de a se informa corect și cuprinzător. Tabăra de vară, alături de celelalte activități ale CMJI, contribuie la formarea unei noi generații de intelectuali activi, implicați social și civic.

Programul taberei conține peste 30 de activități intelectuale și distractive, printre care: concursuri de „Ce? Unde? Când?”, Brain Ring, Trivia Quiz, „Erudit Cvartet” cât și activități în aer liber, seri de cinema, concursuri umoristice, jocuri de societate.

Pe parcursul taberei, se pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și gândirea multilaterală. Participanții vor învăța să rezolve probleme într-un mod creativ, vor avea posibilitatea să socializeze cu alți tineri cu interese similare. De asemenea, absolvenții taberei vor avea posibilitatea să formeze echipe și să participe în cadrul altor activități organizate de CMJI.

Dacă ești gata pentru o săptămână de neuitat alături de alți tineri curioși, aplică până pe 20 iunie. Formularul de aplicare este disponibil AICI. Pentru mai multe detalii, poți accesa pagina de Facebook a evenimentului. Participarea la tabără este gratuită.

Proiectul „Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale’’ este implementat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în cadrul Programului de Granturi 2021 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale este o organizație neguvernamentală care reprezintă interesele unei comunități de tineri inteligenți, ale căror valori fundamentale sunt informația, cultura, autoeducația și implicarea civică.

Author: Octavian Sireţeanu


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet