Ziua Mondială a Apei: Alimentarea cu Apă și Canalizarea Localităților din Republica Moldova

AH LOGO CHISINAU 1

Pe data de 22 Martie, anual, este marcată Ziua Mondială a Apei. Această zi a fost aleasă în cadrul Conferinței pentru Mediu și Dezvoltare a Națiunilor Unite, la 22 decembrie 1992, la Rio de Janeiro.

În această zi, întreaga lume sărbătorește una dintre cele mai importante și esențiale componente ale vieții - Apa.

Totuși, în prim plan, acest eveniment are ca scop evidențierea importanței a apei în viața de zi cu zi, în special a surselor de apă potabilă, precum și prevenirea dezastrelor naturale, sensibilizarea și atenționarea populației față de managementul resurselor de apă și protejarea cantitativă și calitativă a apelor.

Cu această ocazie, America House Chișinău invită toată lumea să participle pe 22 martie începând cu orele 17:00 la o discuție cu doamna Natalia Ciobanu - Inginer în domeniul apă și canalizare; Director, Institutul de formare continuă în domeniul alimentării cu apă și canalizare; Absolventă a programului Fulbright 2019-2020, despre resursele de apă a R. Moldova; alimentarea cu apă și canalizarea localităților din R. Moldova; nivelurile de dezvoltare a sectorului de alimentare cu apă și a sectorului de canalizare în R. Moldova și problemele în domeniul Serviciului public de alimentare cu apă și canalizare în R. Moldova.

Link-ul evenimentului pe Facebook poate fi accesat aici: https://fb.me/e/1bo3mfD13

*************************

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.