Invitație pentru agenții economici

Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu 2BAIFEN (Federația Rusă) cu suportul Departamentului dezvoltare economică a regiunii Breansk și Centrului regional din Breansk ”Мой Бизнес”  invită agenții economici la reuniunea online a oamenilor de afaceri Republica Moldova – Federația Rusă (regiunea Breansk). Evenimentul va avea loc pe data de 11 martie 2021 cu începere de la ora 10:00 pe platforma online ZOOM. Înregistrarea participanților de la 09:30 – 10:00.

Programul evenimentului include:

► prezentarea potențialului economic al Republicii Moldova;

► prezentarea mărfurilor și serviciilor ale companiilor din reg. Breansk (lista companiilor cu descrierea produselor/serviciilor se anexează);

► sesiunea de întrebări/răspunsuri.

Ulterior, persoanele interesate vor avea posibilitatea de a se programa pentru întrevederi de afaceri online personalizate cu companiile din reg. Breansk.

Limba de comunicare – limba rusă.

În cazul interesului de participare la reuniunea online a oamenilor de afaceri Republica Moldova – Federația Rusă (regiunea Breansk), vă rugăm să efectuați înregistrarea online pînă la data de 09 martie 2021. Pentru înregistrare accesați link-ul, aici.

Persoanele înregistrate (prin intermediul formularului completat online) vor primi acces printr-un link expediat prin e-mail. Doritorii de a participa la evenimentul online trebuie să dispună în mod obligatoriu de calculator sau telefon mobil cu conexiune nelimitată la Internet, cameră web și microfon.

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, persoană responsabilă Inga Leontean tel: 022 222 626, inga.leontean@chamber.md.

 Participarea este gratuită!


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.