Workshop: Egalitatea de Gen la Locul de Muncă

AH LOGO CHISINAU 1

Egalitatea de gen este un drept prin care oricine este liber să își dezvolte propriile aptitudini și să își exprime opțiunile, fără a fi influențate de particularitățile sexului căruia îi aparține. Comportamentele, aspirațiile și nevoile diferite ale femeilor și bărbaților, trebuie să beneficieze de apreciere și promovare egală.

Egalitatea de gen trebuie să constituie un obiectiv central al oricărei societăţi democratice care doreşte să creeze drepturi cetăţeneşti depline şi egale pentru toţi şi este intrinsec legată de dezvoltarea durabilă a acesteia, fiind vitală pentru punerea în practică a drepturilor omului.

America House Chișinău invită pe toți cei cointeresați de subiectul interacțiunii strategii și modalități de conlucrare , eficientizarea lucrului în echipa bazată pe egalitatea de gen, în cadrul unui workshop cu Pavel Aleabov ce va relata experiența sa de lucru în Statele Unite ale Americii.

Participanții vor învăța cum să se facă unii pe alții să se simtă importanți la locul de muncă, să înțeleagă mai bine comportamentul genului opus și cum să ajute genul opus să dezvolte empatie față de co-echipierul/co-echipiera sa pentru a contribui la eficiența lucrului în echipă.

Pavel Aleabov lucrează în cadrul Southwestern Advantage Company, a fost participant j1 trainee, j1 internship (sales, management, leadership - TN, CA, WA).

Discuția va avea loc live pe Facebook pe data de 1 martie, începând cu orele 17.00.

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/232923558492895/


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.