Workshop: Reinventing Education in the COVID Era and Beyond

AH LOGO CHISINAU 1

Educația este necesară. Ajută la modelarea viitorului tuturor. În timpul COVID, educația este în criză, or cât de util este sistemul de învățământ online?

În ciuda acestor probleme massive create de pandemie, pe lângă problemele existente pe care le-am avut chiar înainte de COVID, educația este în criză și este un lucru pe care îl vor simți generațiile viitoare: cum se va dezvolta această generație de studenți ca urmare a acestei schimbări masive în modul de a învăța și de a interacționa unul cu celălalt?

America House Chișinău invită studenții, profesorii, și tinerii profesioniști la o discuție provocatoare și curioasă despre transformarea educației după pandemia Covid- 19 cu speakerul Catalina Catana. Ea crede că această criză este, de asemenea, un apel de trezire major! „Educația are nevoie de o transformare și o reformă masivă. Nu este vorba doar de integrarea unor elemente online. Avem cu adevărat nevoie să regândim educația de la bază - ce conținut este esențial în zilele noastre? Ce conținut poate fi livrat online și ce activități specifice necesită prezența fizică a unui profesor? ” spune Cătălina. Catalina își propune să ofere tinerilor mentalitatea, instrumentele și cunoștințele pentru a deveni agenți ai schimbării pozitive.

Ea este gazda podcastului The Change Makers, o serie de interviuri cu producători de schimbări din întreaga lume care are ca scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la schimbările necesare în comportamentul nostru, în societatea noastră și în economia noastră pentru a ne păstra planeta și a trăi mai durabil. În prezent, ea se află la Copenhaga, în calitate de asistent de proiect pentru  Humanity in Action, o organizație internațională non-profit angajată în apărarea drepturilor omului, pluralism și democrație.

Cătălina este interesată de inovația socială și de educație, iar discuția promite să fie pe cât se poate de interesantă pe 18 februarie începânduc u 17:30.

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://fb.me/e/Hoaoff7p


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet