Prevenirea răspândirii infecției COVID-19 în rândul familiilor afectate cu HIV

Distribuie prietenilor:


AH LOGO CHISINAU 1

În cadrul campaniei sociale de combatere a HIV/SIDA „Nedetectabil = Netransmisibil”, Asociația Obștească ”Inițiativa Pozitivă”cu ajutorul sprijinului financiar oferit de Ambasada SUA, a lansat un proiect cu scopul de a preveni răspândirea infecției COVID-19 în rândul familiilor afectate cu HIV, prin procurarea dezinfectanților și măștilor, creșterea aderenței la tratamentul antiretroviral a părinților și copiilor acestora infectați cu HIV, prin consilieri psihosociale online. La fel, prin intermediul acestui proiect copiii infectați cu HIV au acces la educație online (s-au procurat 23 tablete și cartele cu internet pentru 17 luni și rechizite școlare pentru acești copii).

America House Chișinău vă invită să participați la un Facebook Live pe 23 decembrie începând cu orele 16:00 și să aflați mai multe despre donațiile, sprijinul și ajutorul oferit familiilor afectate de infecția HIV în perioada pandemiei de la invitata noastră - Ludmila Marandici, implimentatoare proiectului.

Ludmila Marandici este în prezent șef secție (Secția Centrului de zi pentru persoanele consumatoare de substanțe psihoactive), A.O ”Inițiativa Pozitivă”, medic de specialitate, absolventă programului de schimb Community Connections.

Accesare eveniment pe Facebook: https://www.facebook.com/events/140396527651966/


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet