Termen extins până pe 18 decembrie pentru înregistrare la Forumul Organizațiilor Neguvernamentale, ediția a X-a

Distribuie prietenilor:


orumului Organizațiilor Neguvernamentale, ediția a X-a

În perioada 23-24 decembrie 2020, Consiliul Național al ONG-urilor din Republica Moldova anunță desfășurarea Forumului Organizațiilor Neguvernamentale, ediția a X-a. Evenimentul va întruni reprezentanții ONG-urilor din diverse domenii de activitate. Durata evenimentului este de 2 zile (prima zi cu program de la 9.00 până la 17.00; a doua zi – de la 9.30 până la 11.00).

Forumul ONG-urilor este o platformă de dialog, care are ca scop punerea pe agenda publică a subiectelor importante ce țin de rolul societății civile în procesul de integrare europeană, durabilitatea serviciilor prestate de organizații non-profit, consolidarea imaginii ONG-urilor, promovarea sectorului asociativ în rețele cu domenii de interes comun și dezvoltarea parteneriatelor publice-private.

În condițiile pandemiei de COVID-19 ediția 2020 a Forumului Organizațiilor Neguvernamentale din Republica Moldova se va desfășura în regim on-line, accesând platforma ZOOM. Toți participanții înregistrați la Forumul Organizațiilor Neguvernamentale, ediția a X-a 2020, vor primi link-ul de acces la evenimentul on-line.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să urmăriți pagina de Facebook

https://www.facebook.com/CNONGM

. Pentru informații vă rugăm să ne scrieți la următoarea adresă de e-mail: consiliulong.md@gmail.com

Pentru a Vă înregistra la Forumul Organizațiilor Neguvernamentale, ediția a X-a 2020, Vă rugăm să completați formularul de mai jos și să-l expediați organizatorilor. Termenul limită de înregistrare este 18 decembrie 2020.

https://forms.gle/NaUPphGHhaAjg9R86

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet