Christmas Tree Best Decoration Contest

Distribuie prietenilor:


AH LOGO CHISINAU 1

Săptămâna aceasta America House Chișinău te provoacă la mai multe activități utile!

Ding ding!!! Ne apropiem de acea perioadă a anului în care ne putem bucura de lucruri simple ca:  privitul pe fereastră în timp ce viscolul așterne ninsoarea sau sorbitul dintr- o ceașcă de ciocolată fierbinte. Timpul în care familiile și prietenii se adună în jurul mesei, iar bradul de Crăciun ar trebui să fie deja împodobit în fiecare casă.

De astăzi până pe 22 decembrie, America House Chișinău vă provoacă să vă decorați pomul de Crăciun în cel mai creativ și mai inspirat mod și să împărtășiți o imagine a decorului copacului cu noi. Orice fel de brăduț ai avea, ne-ar plăcea să vedem o poză! Nu trebuie să fie cel mai mare sau să aibă o mulțime de jucării scumpe care atârnă de ramuri. Credem că toți pomii de Crăciun sunt minunați și foarte amuzanți!

Regula unică a acestei provocări este să împărtășiți o fotografie a copacului dvs. de vis și să vă încurajați prietenii să facă același lucru! Trimiteți fotografia dvs. la americahousemd@gmail.com cu titlul de e-mail „Pom de Crăciun”. Cele mai frumoase poze vor fi premiate!

Nu uitați să vă înregistrați aici: https://forms.gle/EZF34xKQ88ssBCGp6

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/374423570479991/


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet