Educația pentru drepturile omului: Programe Amnesty International Moldova

Distribuie prietenilor:


AH LOGO CHISINAU 1

„Toţi oamenii se nasc liberi şi egali în demnitate şi în drepturi”, se afirmă în primul articol al Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului, adoptate la 10 decembrie 1948 de Adunarea Generală a Națiunilor Unite. De atunci, în aceeași zi, anual este marcată Ziua Internațională a drepturilor omului, cu scopul de a elimina oricare formă de abuz, discriminare sau atentat la drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului.
Pentru a înțelege mai bine care este impactul, importanța și modul de aplicare a drepturilor omului în viața de zi cu zi, America House Chișinău în parteneriat cu Amnesty International Moldova încurajează elevii și profesorii să participe la workshop-ul virtual organizat cu ocazia Zilei internaționale a Drepturilor Omului cu începere la orele 15:00 pe 10 decembrie.

În cadrul acestuia veți afla de la Constanța Botnar, coordonator al Programului de educație Amnesty International Moldova, despre:
1. Importanța drepturilor omului
2. Mișcarea Amnesty International Moldova
3. Programele de educație în care este implicat Amnesty International Moldova
- educația formală - ciclul primar și gimnazial
- educația non-formală - proiectul Turnamentul în Domeniul Drepturilor Omului/Copilului; scopul acestuia, etapele

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1080225595782944/

Înregistrarea la eveniment este obligatore, deoarece este un eveniment pe platforma ZOOM: https://forms.gle/375D4YsiRD3JLC2L9


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet