Facebook Live: Thanksgiving Dinner Menu

AH LOGO CHISINAU 1

Ziua Recunoștinței este o sărbătoare națională anuală în SUA, care sărbătorește recolta și alte binecuvântări ale anului trecut. Mulți o văd ca o sărbătoare a recoltei, în special a fermierilor, și o comemorare a recoltei de succes a pelerinilor cu ajutorul nativilor americani.

Cel mai practicat ritual este masa de Ziua Recunoștinței. Aceasta include de obicei curcan, piure de cartofi, sos, afine, porumb, cartofi dulci și plăcinte cu dovleac, dar multe sărbători diferă între familii și culturi.

Cu această ocazie, America House Chișinău, în parteneriat cu programul FLEX, vă invită la un tutorial Live pe Facebook pe 26 noiembrie începând cu orele 17:00, unde vom găti cu oaspeții noștri speciali. Ei ne vor arăta cum să gătim mâncăruri tradiționale de Ziua Recunoștinței și ne vor spune mai multe despre această sărbătoare.

Invitați:

-Chris Flowers - Director de țară pentru American Councils Moldova

-Paula Stihi – absolventă a programului FLEX 2020

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/713402436263710/


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet