CRJM invită studenții și tinerii profesioniști la lecția publică „Cum funcționează Curtea Europeană a Drepturilor Omului ?”

Lectie MATRA siteCentrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM)  organizează o nouă lecție publică „Cum funcționează Curtea Europeană a Drepturilor Omului ?

Lecția va avea loc online la 17 noiembrie 2020 pe platforma ZOOM de la 15:00 până la 16:30.

În timpul lecției participanții vor afla despre:

  • Organizarea internă a Curții Europene a Drepturilor Omului (CtEDO);
  • Cum are loc fluxul de dosare, care cereri și dosare se examinează cu prioritate;
  • Care sunt condițiile pentru acceptarea unei cereri;
  • Motivele pentru inadmisibilitatea unei cereri;
  • Cum au loc examinările și audierile la CtEDO etc.

Formator va fi domnul Vladislav GRIBINCEA, președintele Centrului de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) și avocat specializat în reprezentarea în fața CtEDO.

La eveniment sunt invitați studenți/te de la facultățile de drept din Republica Moldova / masteranzi / tineri-profesioniști interesați/ tinere-profesioniste interesate în acest subiect etc.

Pentru înregistrare la lecția publică, este necesar de completat formularul disponibil la acest link : https://crjm.org/crjm-invita-studentii-si-tinerii-profesionisti-la-lectia-publica-cum-functioneaza-curtea-europeana-a-drepturilor-omului/ până la 15 noiembrie 2020.  Linkul pentru conectare la ZOOM va fi transmis prin poșta electronică înainte de eveniment.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Suport instituțional pentru dezvoltarea organizației”, implementat de CRJM și finanțat de Suedia.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet