Veterans Day- Remembering Those Who Served

Distribuie prietenilor:


AH LOGO CHISINAU 1

Ziua Veteranilor a luat naștere ca „Ziua Armistițiului” pe 11 noiembrie 1919, prima aniversare a sfârșitului primului război mondial. Congresul a adoptat o rezoluție în 1926 pentru o respectare anuală, iar 11 noiembrie a devenit o sărbătoare națională începând din 1938. Spre deosebire de Memorial Day, Veterans Day aduce un omagiu tuturor veteranilor americani - vii sau morți - dar mulțumește în special veteranilor vii care și-au servit țara onorabil în timpul războiului sau al timpului de pace.

Veteranii contribuie la societatea americană în multe feluri; nu doar în timpul activității lor. De-a lungul istoriei, membrii serviciului militar și-au îmbrăcat uniformele pentru a proteja valorile și libertățile pe care a fost construită această națiune.

Vă invităm să sărbătoriți Ziua Veteranilor împreună cu America House Chișinău, iar invitatul special al webinarului va fi un veteran al Corpului Spitalului Marinei SUA și voluntar al Corpului Păcii în Moldova, Linda A. Pinkus, care va împărtăși povestea sa inspirațională de viață.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/373203690623426/

Link înregistrare eveniment: https://forms.gle/K8kAYjhnN67WpseC8


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet