Halloween Make-Up Tutorial with Adriana Rimbu Live on Instagram

Distribuie prietenilor: 

ah.logoTradiția spune că în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, spiritele, atât cele rele, cât și cele bune, traversează granița din lumea noastră și cea de dincolo. Scopul festivalului este de a strânge recolte, iar manifestările Halloween-ului se fac prin: costume de Halloween, decorațiuni pentru casă, transformarea dovlecilor în felinare, dar machiaje și celebrul “trick-or-treat”.

Halloween-ul se apropie și, chiar dacă anul acesta îl sărbătoriți virtual, acasă, am pregătit totuși ceva superdistractiv pentru tine - un tutorial de machiaj de Halloween pentru a intra în spiritul înfricoșător al sărbătorii. Tutorialul va fi oferit pe într-un Instagram Live de către make-up artistul Adriana Rimbu. Nu ratați șansa de a vă surprinde familia și prietenii cu o înfățișare terifiantă!

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/647907296085107/ 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.