Eveniment: Indiferența generează violență

Distribuie prietenilor:AH logo

America House Chisinau încurajează pe toți cei care cred că non-violența este arma celor puternici să participe la o conversație dedicată Zilei Internaționale a non-violenței. În fiecare an pe 2 octombrie, de ziua de naștere a lui Mahatma Gandhi, lider al mișcării de independență indiană și pionier al filozofiei și strategiei non-violenței se dezbate în întreaga lume importanța unei conviețuiri pașnice între oameni.

Invitatul special al discuției ce o vom purta este Valentina Bodrug-Lungu profesor universitar, expertă internațională în gender, Președinta Gender-Centru, IVLP alumna 2002.

Vom aborda următoarele subiecte:

- Cum poate fi prevenită violența dintre femei și bărbați, băieți și fete - Violența de gen (VG)?

- Cum să educăm tinerii în spiritul păcii, toleranței, înțelegerii și non-violenței.

- Care sunt angajamentele naționale ale Republicii Moldova în conformitate cu standardele internaționale de prevenire și combatere a VG?

- Argumente în favoarea ratificării Convenției de la Istanbul.

Register by September 29th, 4:00 p.m. https://forms.gle/ESddSQ77fSJ2p6uq5


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.