Masa rotundă: Cum este tratat copilul în mass-media? Oportunitate de formare pentru jurnaliști și jurnaliste. Termen extins

Distribuie prietenilor:Masa rotundă: Cum este tratat copilul în mass-media? Oportunitate de formare pentru jurnaliști și jurnaliste

Subiectele cu/despre copii din mass-media atrag atenția publicului pentru că sensibilizează, dar, de asemenea, ar putea cauza anumite probleme jurnaliștilor. Cum să atragem atenția asupra unui caz de violență, de exemplu, fără să afectăm demnitatea și dreptul la viața privată a copilului? Cum să intervievăm un copil fără ca acesta să se simtă intimidat? Avem sau nu nevoie de acordul părinților pentru a vorbi cu copiii?

Dacă ești jurnalist(ă) și scrii/relatezi despre și/sau pentru copii și vrei să deții cele mai sigure surse de informare, să faci materiale exclusive, interesante și bine documentate, să-ți îmbunătățești stilul de a abordare a cazurilor despre copii, să înțelegi mai bine drepturile copilului și să te formezi în acest domeniu, vino la masa rotundă „Cum este tratat copilul în mass-media?” și împărtășește împreună cu alți colegi experiențele/dilemele pe care le ai legate de materialele despre copii!

Când? 10 septembrie 2020, ora 15:00

Timp de o oră, două vei face împreună cu noi o scurtă radiografie a copilului în mass-media și vom identifica nevoile tale de formare.

Unde? Pe platforma ZOOM

La doar un click distanță, în siguranță și în propriul confort, te poți conecta cu noi oriunde te-ai afla.

Cine? Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) are o experiență de peste 20 de ani în domeniu și contribuie la crearea unui mediu în care fiecare copil este protejat, ascultat, respectat.

Data-limită de înscriere: 8 septembrie 2020

Înscrie-te trimițând pe adresa [email protected] un mesaj cu mențiunea „Masa rotundă: Cum este tratat copilul în mass-media?”, numele complet și un număr de contact, iar noi vom reveni cu linkul plaformei.

Ce va urma? În baza problemelor discutate în cadrul mesei rotunde, vom elabora un program de formare pentru jurnaliști și jurnaliste în domeniul drepturilor copilului, la care vei avea ocazia să participi și tu. 

Programul va fi elaborat de CIDDC cu suportul Fundației „Save the Children” și al Suediei.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.