Dorin Galben este următorul invitat al evenimentului „Confessions” organizat de SpeakUp Moldova!

Distribuie prietenilor:SpeakUp Moldova organizează cea de a doua ediție din această vară a evenimentului „Confessions” pentru a porni un dialog liber alături de jurnalistul Dorin Galben, pe 26 Iunie 2020 de asemenea, la ora 16:00! Evenimentul va avea loc pe platforma Facebook, pe pagina organizației!

Dorin Galben s-a născut la data de 28 iulie 1991 în satul Japca, raionul Florești și este absolvent al Universității de Stat din Republica Moldova, facultatea de Istorie și Filosofie. Acesta s-a angajat la ziarul TIMPUL după finalizarea studiilor și a reușit să își creeze o platformă și să atragă o audiență, respectiv creându-și o voce pe cont propriu. Acesta abordează teme serioase și nu se dă la o parte provocărilor, fiind convins pe principiile proprii. A participat la diverse seminare, interesul său fiind domeniul jurnalismului radio și TV, new media și a drepturilor omului.

Pentru a adresa întrebări oaspetelui nostru, vă invităm să le scrieți în următorul formular:

https://orgspeakup1.typeform.com/to/YbiIL8

103960295 930117294127894 7339330537092436584 n


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.