SpeakUp Moldova organizează evenimentul „Confessions” alături de Cătălin Lungu

Distribuie prietenilor:


                Organizația SpeakUp Moldova dă startul celei de-a doua ediții a evenimentului „Confessions” pe 13 iunie 2020, la ora 16:00, alături de oratorii voștri preferați! Carismaticul Cătălin Lungu este primul nostru invitat! Evenimentul va avea loc prin intermediul Facebook pentru tineri, cu scopul de a vă informa și a avea o discuție deschisă cu invitatul nostru, despre trăiri, confesiuni și sfaturi.

                Cătălin Lungu este un tânăr în vârstă de 21 ani, pasionat de actorie, vlogging și exprimare liberă! Prezența unei mari audiențe îi oferă o platformă și un mediu prielnic pentru a-și atinge scopurile, visurile. El este student la actorie în cadrul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice și actor la Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță”.

                De fiecare dată când se află pe scenă are talentul și puterea de a transmite publicului trăirile, emoțiile și pasiunea pe care le are. Se remarcă prin modestia, verticalitatea și pozitivitatea sa, considerând actoria ca fiind o voce, o șansă de a face o schimbare în societate. Prin intermediul proiectului #ZeroDoi, Cătălin Lungu a dat dovadă de un bun simț al umorului, prin diverse parodii care au încântat tinerii țării noastre și de peste Prut, cu teme actuale și personaje preluate din viața reală.

                 Aici este un mic formular pentru a scrie întrebările pe care ați vrea ca invitatul nostru să le răspundă în timpul live-ului „Confessions”:

https://orgspeakup1.typeform.com/to/YbiIL8

Lungu Cătălin


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet