Sesiune virtuală: Educație cibernetică și alfabetizare digitală

Distribuie prietenilor:png 2 thumb medium700 0

 

Participă la o sesiune virtuală despre educație cibernetică și alfabetizare digitală cu Livia Ţurcanu.

Livia este inovator social cu pasiune pentru schimbări sistemice pozitive și inovație digitală. De peste 7 ani își dedică experiența și abilitățile pentru a lucra la intersecția tehnologiilor de vârf și a provocărilor sociale care afectează țările și comunitățile locale din întreaga lume.

Invitata noastră îți va împărtăși informații din experiența ei, inclusiv în cadrul organizației Open Media Foundation (OMF) – o organizație inovatoare non-profit de media și tehnologie din SUA și îți va răspunde la întrebările legate de subiect.

👉 Înregistrează-te până pe 2 Iunie, ora 16.00: https://forms.gle/DrkqNtdLeULpDmPV8. Link-ul cu accesul la webinar va fi postat ulterior în pagina evenimentului.
👉 Detalii: https://www.facebook.com/events/1333317160206237/.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.