Legea pentru TINEri

Distribuie prietenilor:


Știi ce drepturi ai? Cunoști la ce instituții să te adresezi, în cazul încălcării acestora? Spune-ne în ce situații ai nevoie să afli ce prevede legea. Vrem să îți oferim informații juridice pe interesul tău. Iată de ce, te invităm să discutăm despre necesitățile tale și cum sunt acestea descrise în lege.

Pentru promovarea educației juridice a tinerilor, organizăm două focus grupuri, așa încât să înțelegem necesitățile, dar și domeniile de interes ale tinerilor. Acestea fac parte din cadrul proiectului „Tinerii în siguranță - educația juridică pentru un mediu fără riscuri”, susținut, prin grant, de către Millenium DPI Partners.  

În baza rezultatelor acestor focus grupuri, echipa INVENTO va lansa un canal media video și de podcasturi. Întrebările și necesitățile tinerilor vor fi adresate de către juriști și vor fi accesibile online și offline. 

De ce să participi?

  1. Vei face cunoștință cu tineri activi din întreaga țară;
  2. Vei putea să comunici întrebările de interes pentru TINE;
  3. Vei obține o doză de cunoștințe, chiar dacă anul școlar s-a finisat;
  4. Vei petrece timpul nu doar plăcut, dar și util;

Cine? 

În discuție poate participa orice tânăr/ă cu vârsta cuprinsă între 16 și 28 ani, din toată țara, inclusiv din regiunile Găgăuzia și Transnistria.

Când? 

3 sau 10 iunie 2020, ora 11:00White Blue Green and Yellow Photo Collage Modern Company Culture Book Presentation

Cum?

Completează acest formular, până la data de 30 mai, 2020.

https://forms.gle/FpAesF7vD3H5QsdL6

Unde?

Online, platforma zoom (în urma completării formularului, vei primi pe e-mail, un link de acces)

*Menționăm, persoanele participante în cadrul focus-grupului vor obține certificate electronice de confirmare a participării. 

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la: comunicare.invento@gmail.com. 

Proiectul „Tinerii în siguranță - educația juridică pentru un mediu fără riscuri” este implementat de către INVENTO și face parte din cadrul Campaniei Naționale pentru o Justiție Sănătoasă


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet