Discuție virtuală despre drepturile omului cu Lidia Carchilan

Distribuie prietenilor:


png 2 thumb medium700 0

 

Vino la o discuție despre drepturile omului cu Lidia Carchilan, cercetătoare la Fundația Max Planck pentru Pacea Internațională și Statul de Drept. Lidia este specialistă în domeniile Drepturile Omului și Drept Internațional, cu experiență de lucru în Sri Lanka, absolventa programului PFP sponsorizat de Guvernul Statelor Unite.

Lidia îți va împărtăși informații din experiența și cunoștințele ei și îți va răspunde la întrebările legate de subiect.

👉 Înregistrează-te până pe 24 Aprilie, ora 17.00: https://forms.gle/MF6JPbuL6tEaJsEV6. Link-ul cu accesul la webinar va fi transmis în ziua webinarului pe e-mail (verifică și mapa Spam).
👉 Detalii: https://www.facebook.com/events/288425892155143/

 


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet