Masă Rotundă Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor

Distribuie prietenilor:


MASĂ ROTUNDĂ

dedicate „ZILEI MONDIALE A DREPTURILOR CONSUMATORILOR”

cu subiectul “ CONSUMATORUL DURABIL”

           Catedra Jean Monnet „Politicile UE pentru protecția intereselor economice ale consumatorilor (EU4CONS) are deosebita plăcere și onoare de a Vă invita să participați în cadrul Mesei rotunde dedicate Zilei Mondiale a drepturilor consumatorilor, in anul 2020 fiind consacrat tematicii „Consumatorul durabil”, ce va avea loc în data de 13 Martie 2020 în incinta hotelului Jolly Alon, începând cu ora 9.00.

        Evenimentul  este organizat în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței și Ambasada Franței în Republica Moldova și va asigura participarea diferitelor grupuri țintă pentru a dezbate întrebări actuale în domeniul protecției consumatorilor între experții naționali și cei din străinătate.

        Scopul evenimentului este de a consolida înțelegerea și conștientizarea importanței protecției consumatorilor din Moldova; de va informa și sensibiliza reprezentanții ONG-urilor și funcționarii publici din Moldova cu privire la promovarea drepturilor consumatorilor; de a dezbate problemele actuale și realizările dezvoltării protecției consumatorilor în UE și Moldova; de a crește vizibilitatea și rolul  Agenției de Stat pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței în partea ce ține informarea consumatorilor și protejarea acestora, etc

      În cadrul Mesei rotunde vor participa reprezentanți ai autorităților publice, judecători, persoane cointeresate din partea instituțiilor de învățământul superior, reprezentanții ai mediului de afaceri şi tineri cercetători, inclusiv jurnaliști și societatea civilă.

Limba de lucru: engleza, franceza și romana. Mai multe detalii despre eveniment le găsiți pe site-ul proiectului EU4CONS www.infoconsumator.md.

Oportunități de publicare fără taxă în ediții recunoscute internațional:

1) Easter European Journal of Regional Studies/EEJRS (indexat în DOAJ, CEEOL, OAJI.net, Index Copernicus, ERIHPLUS și RePEc). Pentru mai multe detalii -  http://csei.ase.md/journal/

2) CSEI Working Papers, (indexat în RePEc, DOAJ și CEEOL). Pentru mai multe detalii -   http://csei.ase.md/wp

Date importante:

  • • 06 Martie 2020: înregistrarea online și transmiterea abstractului. Pentru înregistrare, Vă rugam să completați formularul

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRKrvVkymG3kTTg1U2K_zGowj-_BRVGzFPlBtJQ0FewDdsaQ/viewform

  • •30 Martie 2020: transmiterea articolului in extenso.

Locul desfășurării: Hotel Jolly Alon, Strada Maria Cebotari 37, Chișinău 2012

Cu respect,

Echipa EU4CONS

E-mail: eu4cons@gmail.com

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet